dinsdag 11 februari 2014

Thuis dag 5

Het is alweer de 5e dag thuis. Wat is het toch fijn om te merken hoeveel sneller de tijd gaat thuis en hoeveel vrijheid je hebt om te doen en laten wat je wilt, te gaan en staan waar en wanneer je wilt voor zover dat gaat en vooral niet vast te zitten aan een infuus. Ik irriteer me wel aan het slangetje van de picclijn die ik nu heb omdat mijn pac eruit is. Niet zo zeer aan die lijn, maar die pleister JEUKT!! En hij blijft maar bloeden, dus moet hem om de 2 tot 3 dagen wel verschonen, want opgedroogd bloed word hard, en gaat nog meer jeuken en hoe je het ook afplakt, onder de douche word hij altijd nat, dus ook dan moet er verschoond worden. Regelmatig vergeet ik hem ook. Dan trek ik mijn trui uit en blijf ik weer eens ergens achter hangen. Gelukkig zit hij gehecht dus kan ik hem er niet uit trekken. Als het goed ik heb ik binnen 2 maanden een nieuwe pac, want deze lijn mag 'maar' maanden zitten. Het wachten is op een oproep.

Qua gezondheid is er nog steeds weinig veranderd. Ik voel me nog steeds niet goed. Ik heb teveel pijn en te weinig lucht. Ook het slapen wil maar niet lukken, ondanks mijn eigen (heerlijke) bed. En niet omdat ik niet moe ben. Ik voel me continu moe, futloos en gefrustreerd omdat ik vind dat ik van alles moet kunnen van mezelf en er achter kom dat dat niet gaat. Natuurlijk weet ik dat al lang, maar toch. Vrij zinloos om daar gefrustreerd over te raken eigenlijk, haha, maar ja, zo ben ik he.

De afgelopen dagen lekker rustig aan gedaan en alleen de dingen die echt moesten. Zoals een nieuwe mobiel (met abonnement) uitzoeken. Dat is natuurlijk heel belangrijk! Pasfoto's wezen maken omdat mijn ID binnenkort verloopt, zulke dingen. Verder niet echt iets bijzonders gedaan of zo, Gewoon de dagelijkse dingen thuis een beetje aan klooien....

Dit was het weer voor nu!

5 opmerkingen:

 1. Hoi ilse! Ik denk aan je! Fijn dat je weer thuis bent. Hopelijk zie ik je snel nu ik in rotterdam woon! Groetjes en een dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ilse
  Lekker thuis, rustig aan, dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi ilse!!

  ik wilde je even vertellen dat ik aan het logeeren ben bij liesbeth en franz. ik hoorden net dat je in de ambu op weg naar het ziekenhuis ben. sterkte!!!

  van je neef Daan Dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Ilse
  hou je taai he, dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen